Header

Balista

Balista is een onafhankelijke project inrichter, gevestigd in het Klokgebouw op Strijp in Eindhoven. Wij zijn Gispen partner en lokale vertegenwoordiger van Gispen in het zuidoosten van Nederland. Met veel enthousiasme ontwikkelen wij inspirerende en dynamische werkomgevingen voor o.a. woningbouwverenigingen, Banken, Zorgcentra, Gemeentes en MKB bedrijven. Met ons netwerk van projectmeubilair kunnen we elke (kantoor-)inrichting invullen en helpen we je graag bij het kiezen van het juiste meubilair. Daarnaast hebben we een eigen ontwerpstudio waar je terecht kunt van een interieuradvies tot het maken van een compleet interieurontwerp en totaalconcept.

Als Gispen-partner werken wij uitsluitend met Europese fabrikanten, zoals Interstuhl, Wilkhahn, Kusch+Co, Klöber, Schaffenburg, Satelliet, Artifort, lande, Casala, Offecct, Mobitec, BuzziSpace, Red Stitch, Kluskens, Spell en Palau. Door de samenwerking met deze sterke merken is het mogelijk het concept “Het Nieuwe Werken” goed en succesvol in te vullen, waarbij de werkplek activiteitgerelateerd in plaats van persoonsgebonden is en waarbij de medewerker centraal staat. Hierdoor kan effectiever en efficiënter omgegaan worden met ruimte en inrichting en kunnen we de productiviteit van uw onderneming verhogen.

Balista levert een losse werkplek, een bureaustoel, of een complete kantoorinrichting. Of u nu nieuwbouw heeft of een reeds bestaande ruimte, Balista is de logische volgende stap. Wij zijn te bereiken op 040-7872799 voor vrijblijvend advies.

Klokgebouw

Leave a Reply